tilbage

Forlaget Ny Science Fiction

Forlaget blev skabt for at udgive bøger på dansk med nyere tekster af danske science fiction sicence fiction-forfattere. Ud over dette primære formål er det planen at udgive andre bøger som undertegnede mener fortjener en udgivelse på dansk. Science fiction i Danmark har på nær nogle ganske korte perioder levet noget af en skyggetilværelse, så forlaget har også til formål generelt at fremme interessen for at læse og skrive science fiction i Danmark. Firkanterne stammer fra at Ny Science Fiction startede i 2007 som et modstykke til Science Fiction Cirklen, der siden 1974 har udgivet science fiction i Danmark, men efterhånden kun udgav ældre tekster og oversatte udenlandske tekster. Det har siden ændret sig med SFC's årlige antologier med dansk science fiction, men firkanten er blevet stående her som en anti-cirkel der ikke rigtig betyder noget mere.

Flemming R.P. Rasch

Praktiske oplysninger

Ny Science Fiction
C.F. Richs Vej 101E
2000 Frederiksberg
email: nysciencefiction [snabel-a] gmail [punktum] com CVR: 30 67 95 55
Bank: reg. 2257 nr. 6449 635 165
Alle forsendelser (uanset størrelse) pålægges forsendelsesgebyr på 30 kr.

Til forfattere

Et forlag er naturligvis interesseret i at modtage gode tekster. Men der er grænser for hvor meget jeg kan læse, så send kun en enkelt novelle eller hvis det er en roman, det bedste kaptitel og en synopsis over resten.
Da oplaget af bøgerne er ret lille og prisen forsøgt holdt så lav at folk har råd til at købe dem, er der ikke meget til overs til honorar til forfattere. Men hvis overhovedet muligt, vil forfattere få en eller anden form for honorar.